Reviews

Inge uit Zoetermeer:

‘Wat een ontzettend mooie schoudertassen heb ik laatst bij jullie gekocht voor mijzelf en mijn 2 schoondochters. We zijn er heel erg blij mee! De tassen zijn, naast dat ze heel leuk zijn, ook heel licht, het draagt heel prettig. En ze zijn heel praktisch, ik sta nl. weleens bij de supermarkt met net te weinig boodschappentasjes... Klinkt voor een hoop mensen waarschijnlijk wel bekend. Dan is het heel fijn dat ik nog net de laatste producten in de schoudertas kwijt kan, hij is er nl. ruim genoeg voor.

Daarnaast vind ik het ook heel leuk dat er geen eentje hetzelfde is, en dat jullie met vintagestoffen werken. Ook nog eens goed voor het milieu!’.

Marina uit Blaricum, heeft 2 schoudertassen bij ons gekocht:

‘ Ik vind het te gekke tassen! Gebruik ze elke dag. Ben er echt heel erg blij mee, vind het hele handige tassen, ook omdat ze multifunctioneel zijn. Mijn laptop past erin en zelfs af en toe mijn boodschappen.

Ik had er eerst een, maar vond hem zo fijn, dat ik nog een andere bij jullie heb besteld, zodat ik kan afwisselen. Voor de prijs hoef je het niet te laten...’

Maaike uit Bussum:

Super mooie, stevige tas! hij is erg handig omdat er een zakje inzit aan de voorkant. Zelfs mijn laptop past er in!