Over Ons

"Het assortiment van Piep Uniek loopt uiteen van meubels en tassen tot knuffels en cadeau-artikelen. "

Piep Uniek is het productenlabel van Arbeid Training Centrum Gooi en Vechtstreek (www.atcgooienvechtstreek.nl). 

 

In onze ateliers (houtbewerking-en naaiatelier) worden op ambachtelijke wijze door onze deelnemers met veel enthousiasme de mooiste dingen gemaakt, zoveel mogelijk van gerecyclede materialen. Omdat Piep Uniek geen commercieel merk is, wordt de opbrengst gebruikt om nieuw materiaal in te kopen en kunnen we onze handgemaakte producten voor een aantrekkelijke prijs aanbieden aan particulieren en zakelijke opdrachtgevers. 

 

'Piep' is de bijnaam van Patricia Bom-Bakker, het creatieve brein en de drijvende kracht achter de ateliers. Heeft u een leuk idee, wilt u iets laten maken, klein of groot, 1 of meerdere stuks? Twijfelt u of iets mogelijk is? Dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen. Vraagt u naar Patricia. Zij denkt graag met u mee en voor een aantrekkelijke prijs maken wij het voor u. Onder het kopje 'opdrachten' kunt u een aantal producten zien die in opdracht zijn gemaakt. 

 

Omdat bijna alle producten van gerecyclede materialen worden gemaakt, zijn wij constant op zoek naar: colberts, (leren) riemen, gordijnen, grand foulards, beddengoed (incl. kussensloop), tassen, stof die u heeft liggen en niet gebruikt, etc. Beschadigd of onbeschadigd, dat maakt niet uit. Wij maken er weer wat moois van! 

Laat het ons weten (035 - 887 28 34), wij halen het graag bij u op of u kunt de materialen zelf afgeven in Bussum tijdens kantooruren (Nijverheidswerf 65). U bent van harte welkom. 

IMG_2713